Consulta/Impressió d'horaris de classe i d'exàmens de l'EEABB
Quadrimestre 2021-2
Calendaris d'exàmens
Calendari d'exàmens de mig quadrimestre
(
calendar of mid-semester exams
)
Calendari d'exàmens final de quadrimestre i reavaluació
(
calendar of end-of-semester exams and re-evaluation
)
Horaris de classe
Crea el teu horari
GRAU EN CIÈNCIES CULINÀRIES I GASTRONÒMIQUES
GRAU EN ENGINYERIA AGRÍCOLA
GRAU EN ENGINYERIA AGROAMBIENTAL I DEL PAISATGE
GRAU EN ENGINYERIA ALIMENTÀRIA
GRAU EN ENGINYERIA ALIMENTÀRIA (antic)
GRAU EN ENGINYERIA DE CIÈNCIES AGRONÒMIQUES
GRAU EN ENGINYERIA DE SISTEMES BIOLÒGICS
GRAU EN PAISATGISME
MÀSTER UNIVERSITARI EN TECNOLOGIES FACILITADORES PER A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA I DE BIOPROCESSOS (pla 2020)
Assignatura
Per a seleccionar més d'un element, manteniu pulsada la tecla Ctrl. Màxim 20 assignatures.
ANÀLISI D'ALIMENTS (AALI)
ANÀLISI DE MERCATS I VALORACIÓ AGRÀRIA (AMIVA)
APLICACIONS DE LA TELEDETECCIÓ A L'AGRICULTURA (ATA_MA2)
BIOLOGIA MOLECULAR I EINES BIOTECNOLÒGIQUES (BMEBT)
BIOLOGIA VEGETAL (BV)
BIOLOGIA VEGETAL (BVP)
BIOQUÍMICA (BQ)
CIÈNCIES DE LA TERRA (CT)
CIRCUITS I SISTEMES ELECTRÒNICS (CSE)
CONSTRUCCIÓ I (CONS1)
CONSTRUCCIÓ III (CONS3)
CONSTRUCCIONS I CÀLCUL D'ESTRUCTURES (CCE)
CULTIUS DE GRA I BIOMASSA (CGB)
DIBUIX II (D2)
DISSENY D'INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES (DIA)
DISSENY D'INSTAL·LACIONS PER A BIOSISTEMES (DIB)
DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS PRODUCTES (DFNP)
ECOLOGIA (ECO)
ECOLOGIA I SISTEMES DE GESTIÓ AMBIENTAL (ESGA)
ESTADÍSTICA AVANÇADA (ASTAT)
ESTUDI DE CASOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA (ECIA)
ESTUDIS AMBIENTALS DE PROJECTES (EAP)
EVOLUCIÓ GENÈTICA DELS PRODUCTES CULINARIS (EGPC)
FÍSICA (F)
FÍSICA II (FF2)
FONAMENTS DE LA BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA DELS ALIMENTS (FBM)
GENÈTICA I MILLORA VEGETAL (GMV)
GEOMÀTICA (GEO)
GESTIÓ AMBIENTAL EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA (GAIA)
HISTÒRIA I TEORIA II (HIS2)
IMPLANTACIÓ D'ESPAIS VERDS (IEV)
INDÚSTRIES CÀRNIES I LÀCTIES (ICL)
INNOVACIONS TÈCNIQUES EN PROCESSOS ALIMENTARIS I BIOTECNOLÒGICS (IAB2_MF2)
LEGISLACIÓ I NORMATIVA DEL PAISATGE (LNP)
MATEMÀTIQUES II (FM2)
MECANITZACIÓ AGRÀRIA (MA)
MICROBIOLOGIA I METABOLISME MICROBIÀ (MMM)
MULTIPLICACIÓ I VIVERISME (MVV)
OPERACIONS DE PROCESSAMENT D'ALIMENTS (OPA)
PESCA I GASTRONOMIA (PG)
PRECISIÓ FARMING (PFARM_MA1)
PRODUCCIÓ ANIMAL (PA)
PRODUCCIÓ CERTIFICADA I MARQUES DE QUALITAT (PCMQ)
PRODUCCIÓ D'ANIMALS MONOGÀSTRICS (PAM)
PRODUCCIÓ D'ORGANISMES AQUÀTICS (POA)
PRODUCCIÓ HORTOFRUCTÍCOLA (PHF)
PRODUCCIÓ VEGETAL (PV)
PRODUCTES D'ORIGEN VEGETAL: ELABORATS I NO ELABORATS (POV)
PROGRAMACIÓ I RESOLUCIÓ DE PROBLEMES A L'ENGINYERIA (PRPE)
PROJECTES DEL PAISATGE (PPAIS)
PROPIETATS DELS MATERIALS EN SISTEMES BIOLÒGICS (MPBS)
QUÍMICA II (FQ2)
SISTEMES I EQUIPS DE MESURA (ISM2_MF1)
TALLER DE PROJECTES (TP)
TALLER DE PROJECTES II (TP2)
TALLER DE PROJECTES IV (TP4)
TALLER DE PROJECTES VI (TP6)
TALLER D'ENGINYERIA (TENG)
TECNOLOGIA DEL REG I DRENATGE (TRD)
TRACTAMENT BIOLÒGIC DE RESIDUS (TBR)
TRACTAMENT DE LES AIGÜES RESIDUALS (TAR)
TRACTAMENT I UTILITZACIÓ DE RESIDUS I AIGÜES (TURA)
TRANSFERÈNCIA DE CALOR EN SISTEMES BIOLÒGICS (TCSB)
TREBALL DE FI DE GRAU (TFGA)
TREBALL DE FI DE GRAU (TFGAP)
URBANISME I PAISATGE I (URPA1)
Professorat
Aula
Aula (presentació separada Matí + Tarda)
Franja horària
Matí i Tarda
Matí
Tarda
Data de generació 26/06/2022