Títol:
Projecte d'adequació i distribució de nau industrial per elaboració de solucions gastronòmiques
Data inici oferta:
30-06-2022
Data finalització oferta:
28-02-2023
Estudis d'assignació del projecte:
GR ENG ALIMENT 2016
Lloc de realització:
En empresa
(cal signar un conveni de cooperació)
Tutor Extern:
Oscar Serra Pifarré
Institució/Empresa:
INGAL S.A
Paraules clau:
layout, higiene, instal·lacions
Descripció del contingut i pla d'activitats:
-El projecte consta de una remodelació de la nau en certes
dependències per a millorar la logística de l'activitat,
instal·lació de cambres frigorífiques i adequació de les zones de
vestuaris del personal.
L'adequació de la nau es durà a terme sota criteris de seguretat
alimentària, i respectant la normativa higiènico-sanitària que li
sigui d'aplicació. S'haura de tenir molta cura en la elecció de
les solucions constructives que garateixin les condicions
higièniques a totes les àrees de producció i mantenint un flux de
treball higiènic.
Per tant, el TFG constarà de la memòria del projecte i els
respectius annexes pel càlcul: fred industrial, electricitat,
contra incendis, lluminaria, etc. , junt el plec de condicions,
pressuposts i plànols.
Overview (resum en anglès):
This final degree project is a designing adequation and distribution of a meat industry that turns to a new business, that elaborate gastronomic solutions for catering, hotel business and restaurants.
I develop the design, operations and the construction drawings for the distribution, facilities, illumination and fire protection. During the process I follow the required food safety factors, food process diagrams, APPCC and PCCs.