CBL - Campus del Baix Llobregat

Projecte llegit

Títol: Projecte d'adequació i distribució de nau industrial per elaboració de solucions gastronòmiques


Estudiant que ha llegit aquest projecte:


Tutor/Cotutor: HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD

Departament: DEAB

Títol: Projecte d'adequació i distribució de nau industrial per elaboració de solucions gastronòmiques

Data inici oferta: 30-06-2022      Data finalització oferta: 28-02-2023


Estudis d'assignació del projecte:
    GR ENG ALIMENT 2016

Lloc de realització:


En empresa (cal signar un conveni de cooperació)

        Tutor Extern: Oscar Serra Pifarré
        Institució/Empresa: INGAL S.A

Paraules clau:
layout, higiene, instal·lacions

Descripció del contingut i pla d'activitats:
-El projecte consta de una remodelació de la nau en certes
dependències per a millorar la logística de l'activitat,
instal·lació de cambres frigorífiques i adequació de les zones de
vestuaris del personal.

L'adequació de la nau es durà a terme sota criteris de seguretat
alimentària, i respectant la normativa higiènico-sanitària que li
sigui d'aplicació. S'haura de tenir molta cura en la elecció de
les solucions constructives que garateixin les condicions
higièniques a totes les àrees de producció i mantenint un flux de
treball higiènic.

Per tant, el TFG constarà de la memòria del projecte i els
respectius annexes pel càlcul: fred industrial, electricitat,
contra incendis, lluminaria, etc. , junt el plec de condicions,
pressuposts i plànols.

Overview (resum en anglès): This final degree project is a designing adequation and distribution of a meat industry that turns to a new business, that elaborate gastronomic solutions for catering, hotel business and restaurants.
I develop the design, operations and the construction drawings for the distribution, facilities, illumination and fire protection. During the process I follow the required food safety factors, food process diagrams, APPCC and PCCs.


© CBLTIC Campus del Baix Llobregat - UPC