CBL - Campus del Baix Llobregat

Projecte matriculat

Títol: Estudi de la substitució de greix de palma en cremes de cacau: reologia i caraccterístiques sensorials


Tutor/a o Cotutor/a: ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL

Departament: DEAB

Títol: Estudi de la substitució de greix de palma en cremes de cacau: reologia i caraccterístiques sensorials

Data inici oferta: 15-04-2025      Data finalització oferta: 15-12-2025


Estudis d'assignació del projecte:
    GR ENG ALIMENT 2016

Lloc de realització:


En empresa (cal signar un conveni de cooperació)

        Tutor/a Extern: Marina Navarro Miravet
        Institució/Empresa: Norte Eurocao

Paraules clau:
Greixos saturats, perfil d'àcids lípids, perfil nutricional, valor energètic

Descripció del contingut i pla d'activitats:
En aquest TFG es pretèn abordar les possibilitats per la reformulació d'una crema untable amb base de cacau a partir de diferents propostes de composició de greixos de diferents origens.
L'objectiu és trobar possibles substiturs de l'oli de palma i diversos greixos derivats.
En en treball s'avaluarà el perfil d'àcids grasos, la reologia del producte i les seves característiques sensprials, així com els 'possibles canvis en el perfil nuticional

Orientació a l'estudiant: Aquest treball es fa en el marc d'un contracte laboral de l'estudiant i l'empresa


© CBLTIC Campus del Baix Llobregat - UPC