CBL - Campus del Baix Llobregat
Go to upc.edu
Hide menu
Show menu
TFG/TFM - Publicació
Projectes llegits
GR ENG ALIMENT 2016
Canvia el quadrimestre:
2023-1
2022-2
2022-1
2021-2
2021-1
2020-2
2020-1
2019-2
2019-1
2018-2
2018-1
2017-2
2017-1
2016-2
2016-1
Disseny i elaboració de productes de base càrnia enriquits amb proteïna vegetal
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Anàlegs de formatge a base de productes d'origen vegetal: oferta actual i anàlisi dels factors que detrminen la seva qualitat sensorial i nutricional
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Disseny d'una barra energètica amb alt contingut proteic: proposta de formulació
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Anàlisi de riscos mediambientals d'una empresa del sector agroalimentari
(BALANYÀ MARTÍ, TERESA)
Bebidas vegetales: situación actual en el mercado y preferencias de los consumidores.
(CODINA TORRELLA, IDOIA)
Disseny d'un sistema d'APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític) per a una línia de plats cuinats
(CODINA TORRELLA, IDOIA)
Projecte d'Instal·lació d'un obrador d'assecat per a la transformació d'excedents de fruites i verdures a Mercabarna per una capacitat de 500 kg/dia
(HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Proyecto de distribución en planta e instalaciones de una industria de semielaborados de cacao
(HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
. Sistema alimentario sostenible: Procesamiento de galletas en base de harina de insecto y preferencias de mercado por el consumidor
(PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)
Sistema de determinació de la vida útil de les salses i/o preparats d'Expafruit, S.A.
(PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)
Impacte de la COVID-19 al comportament dels consumidors de la província de Barcelona
(RAHMANI, DJAMEL)
Impacto de la promoción sobre el comportamiento de compra de alimentos de la población mayor
(RAHMANI, DJAMEL)