INNOVACIONS TÈCNIQUES EN PROCESSOS ALIMENTARIS I BIOTECNOLÒGICS
Nombre de crèdits ECTS: 5
Departament(s):
OE
/
DEAB
Codi UPC: 390265
Informació pel quadrimestre 2023-2:
- Coordinador/a: ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL
- Professors/es:
- ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL Grups: KET1
- COLOMER XENA, YVONNE Grups: KET1
- GAVALDA ARAN, FRANCESC XAVIER Grups: KET1
- LEÓN ALBITER, NOEL Grups: KET1
- SANTANA PEREZ, ORLANDO ONOFRE Grups: KET1
- Idiomes d'impartició:
- Castellà: KET1
- ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL Grups: KET1
- COLOMER XENA, YVONNE Grups: KET1
- GAVALDA ARAN, FRANCESC XAVIER Grups: KET1
- LEÓN ALBITER, NOEL Grups: KET1
- SANTANA PEREZ, ORLANDO ONOFRE Grups: KET1
- Castellà: KET1
Titulacions en les quals s'imparteix | Tipus |
---|---|
MU TECH4AGRI+FOOD, pla 2020 | OP (2Q) |