CBL - Campus del Baix Llobregat
Go to upc.edu
Hide menu
Show menu
TFG/TFM - Publicació
Tribunals i dates de lectura
Taula resum (ordre cronològic)
Data lectura
Hora
Lloc
Títol projecte
15-07-2024
17:00
EEABB
'Inclusivitat' en el disseny de l'espai públic
24-07-2024
11:45
https://meet.google.com/gfx-rxzc-yfx
Impacte de la nova normativa sobre aigües residuals a Catalunya: anàlisi, avaluació i estudi de cas singular
24-07-2024
12:00
Aula 18
Servei de direcció executiva i direcció ambiental de les obres de remediació del subsol d'una zona verda
25-07-2024
12:00
D4-A17
Balanç de 3 anys de gestió de residus a l'hort del mercat de la vall d'hebron (Barcelona). Anàlisi d'un model comunitari en la gestió de residus municipals i agrícoles i proposta de millores
25-07-2024
16:00
sala de graus
El vent és l'arquitecte: paisatgisme orgànic per a la societat de la informació
25-07-2024
17:00
EEABB
Metodologia per integrar els incendis forestals a la planificació de paisatge a la Serra de l'Ordal
26-07-2024
10:00
D4-A16
Aliatges de titani amorfs i nanocristal·lins. Producció, caracterització i propietats biocides.
26-07-2024
10:00
A14
Estrategias de comunicación de riesgos y beneficios del consumo de pescado
26-07-2024
11:00
A14
Estudi constructiu d'una nau industrial d'uns 500 m2 destinada a l'emmagatzematge de material agrícola-ramader a Osona.
26-07-2024
12:30
Sala Graus A002
Nous productes a partir de llegums: situació en el mercat i estudi d'acceptació sensorial
03-09-2024
08:30
Sala de graus
Desperdicio alimentario en el sector pesquero
03-09-2024
10:00
DA-14
Estudio de la distribución estacional de comunidades microbianas
03-09-2024
11:30
A-15
Caracterització de gens d'arròs involucrats en la resposta de mort cel·lular programada induïda en resposta a la infecció per Magnaporthe oryzae
04-09-2024
09:00
Sala de graus
Aiguamoll construït per la depuració d'aigües residuals a un allotjament d'enoturisme
04-09-2024
11:00
D4-A18
Noves fonts proteiques per a l'obtenció de productes alimentaris
04-09-2024
12:00
D4-A18
Estudi de l'efecte de productes protectors de la cutícula de la poma per reduir els efectes del Russeting i Craking
05-09-2024
12:00
D4-A14
Aproximación computacional basada en métodos de inteligencia artificial para la predicción de complejos proteína-proteína
05-09-2024
13:00
D4-A14
Análisis de la interacción entre la isoforma 2 de la proteína NIEMANN-PICK C1 (NPC1-2) del melón y las proteínas de movimiento del virus del mosaico del pepino
06-09-2024
09:30
Sala Graus
Anàlisi i modelització de les infeccions per enterovirus en població pediàtrica a Catalunya
06-09-2024
10:00
A14
Efecto de la COVID-19 en los hábitos de compra y de consumo: un estudio comparativo entre países
09-09-2024
15:00
sala de graus
Estudi de plantes aromàtiques i medicinals en diferents condicions de cultiu
10-09-2024
11:00
D4-A16
Regeneración de aguas residuales depuradas para uso en riego en un club deportivo
10-09-2024
16:00
EEABB
Las Cinc Sénies, analisi del espacio agrícola de Mataró
10-09-2024
16:00
A17
Cribratge i caracterització de nous microorganismes amb activitat Biopesticida
10-09-2024
17:15
A17
Estimación de la huella hídrica del sector bovino en Girona mediante análisis del ciclo de vida