Projectes llegits
GR ENG ALIMENT 2016
Estudi de l'origen del ginebró en la qualitat del destil·lat (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Disseny d'anàlegs de productes d'origen animal a partir de fonts vegetals (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Projecte d'adequació i distribució de nau industrial per elaboració de solucions gastronòmiques (HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Potencial de la crioconcentració en bloc asistida per centrifugació aplicada al suero de llet (HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
IMPLANTACIÓ D'UN SISTEMA APPCC A UNA EMPRESA DE TRACTAMENT DE SUBPRODUCTES ANIMALS NO DESTINATS AL CONSUM HUMÀ. (IRANZO IRANZO, FRANCISCO)
Análisis del comportamiento de los consumidores hacia el consumo de tomate e higo en Catalunya como dos casos de estudio (KALLAS CALOT, ZEIN)
Implementacio d'un sistema de lean menagement en la produccio de productes sense gluten (PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)
MEJORA CONTINUA EN EL OBRADOR DE LA EMPRESA AMEZTOI ANAIAK (PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)







