CBL - Campus del Baix Llobregat
Go to upc.edu
Hide menu
Show menu
TFG/TFM - Publicació
Projectes llegits
GR ENG ALIMENT 2016
Canvia el quadrimestre:
2023-2
2023-1
2022-2
2022-1
2021-2
2021-1
2020-2
2020-1
2019-2
2019-1
2018-2
2018-1
2017-2
2017-1
2016-2
2016-1
Robòtica a la Indústria alimentària: Aplicació de la visió artificial per mapejat de superfícies i interacció amb la programació de cobots
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Aplicació de l'espectroscòpia NIR en els controls de qualitat de l'empresa Borges Agricultural & Industrial Edible oils, SAU
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Nous productes a partir de llegums: situació en el mercat i estudi d'acceptació sensorial
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Valorització de subproductes de l'horta amb capacitat antioxidant
(CODINA TORRELLA, IDOIA)
Noves fonts proteiques per a l'obtenció de productes alimentaris
(CODINA TORRELLA, IDOIA)
Optimització de la producció d'un cultiu iniciador
(CODINA TORRELLA, IDOIA)
Preferencias de los consumidores hacia nuevos alimentos a base de legumbres
(LÓPEZ MAS, LAURA)
Estrategias de comunicación de riesgos y beneficios del consumo de pescado
(RAHMANI, DJAMEL)
Tendencias en los comportamientos de compra y de consumo de alimentos en Cataluña
(RAHMANI, DJAMEL)
Efecto de la COVID-19 en los hábitos de compra y de consumo: un estudio comparativo entre países
(RAHMANI, DJAMEL)