CBL - Campus del Baix Llobregat

Projecte llegit

Títol: Implantación de un sistema APPCC en una industria de Legumbre cocida


Estudiant que ha llegit aquest projecte:


Tutor/Cotutor: ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL

Departament: DEAB

Títol: Implantación de un sistema APPCC en una industria de Legumbre cocida

Data inici oferta: 20-07-2021      Data finalització oferta: 20-03-2022


Estudis d'assignació del projecte:
    GR ENG ALIMENT 2016

Lloc de realització:
EEABB

Paraules clau:
Seguretat Alimentària, Prerequisits, Protocols, Higiene, Registres

Descripció del contingut i pla d'activitats:
Conveni extracurricular: 20-390-0046 amb Muñido y Garrido S.L
Data inici: 09-12-2020 Data fi: 12-06-2021
Tutor empresa: Javier Muñido Garrido


Aquest TFG tindrà com a objectiu revisar i millorar la implementació del pla APPCC de l'empresa i redefinir la millora de processos per implementar la certificació IFS.

Overview (resum en anglès):
The production of safe food is a responsibility between manufacturers, distributors and authorities. All food companies must ensure the safety of their products from the moment they receive the raw material, through the production process, packaging and distribution to the salespoint. The aim of the following work is the implementation of a Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) system for quality assurance in a cooked legume industry during the production and packaging process. The implementation of the HACCP system has required the classification of previous documentation, the development of prerequisites and the identification of critical control points in order to identify and reduce the presence of risks in the food chain, ensuring the success in further audits.


© CBLTIC Campus del Baix Llobregat - UPC