Títol:
Desenvolupament d'un protocol per al cultiu i multiplicació in vitro d'all (Allium sativum)
Data inici oferta:
04-02-2022
Data finalització oferta:
04-10-2022
Estudis d'assignació del projecte:
GR ENG SIS BIOLÒGICS
Lloc de realització:
UPCDepartament/centre: Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecn
Paraules clau:
cultiu in vitro, all
Descripció del contingut i pla d'activitats:
El TFG està dirigit a establir un protocol per al cultiu i multiplicació in vitro de l'all.
S'aplicaran diferents protocols de desinfecció del material vegetal per introduir-lo al
cultiu in vitro, i es formularan diferents medis de cultiu per a intentar aconseguir la seva
multiplicació.
Overview (resum en anglès):
This work aims to develop a protocol for the in vitro multiplication of garlic (Allium sativum L.). Three experimental trials have been carried out using three types of plant material: bulbils from the inflorescences and garlic cloves from different sources (the Belltall and commercial population). Disinfection methods have been applied to the initial material of different composition and concentrations, such as active chlorine (1.5%), ethanol (70%), and sodium dichlorocyanide (10,000 ppm or 15,000 ppm). Culture media based on B5 Gamborg medium and supplemented with different compositions and concentrations of hormones (naphthaleneacetic acid -NAA- 0.1 mg/L and 2-isopentenyladenine -2-IP- 0.5; 1 or 2mg/L).