CBL - Campus del Baix Llobregat

Projecte ofert

Títol: Determinació de textura d'anàlegs carnis utilitzant near infrared spacially resolved spectrometry


Per assignar-vos el projecte us heu de dirigir al tutor/a o cotutor/a perquè us l'assigni.


Tutor/a o Cotutor/a: SEPULCRE SANCHEZ, FRANCISCO LUIS

Departament: DEAB

Títol: Determinació de textura d'anàlegs carnis utilitzant near infrared spacially resolved spectrometry

Data inici oferta: 08-07-2024      Data finalització oferta: 08-03-2025


Estudis d'assignació del projecte:
    GR ENG ALIMENT 2016
    GR ENG SIS BIOLÒG 23

Lloc de realització:


En empresa (cal signar un conveni de cooperació)

        Tutor/a Extern: Elena Fulladosa
        Institució/Empresa: IRTA Monells (Girona)

Paraules clau:
Textura carn; tècniques espectroscòpiques

Descripció del contingut i pla d'activitats:
El desenvolupament de la textura dels anàlegs carnis durant el procés d'extrusió humida depèn de molts factors i és necessari desenvolupar sensors no invasius que ajudin controlar la qualitat i a monitoritzar el procés. En el TFG es provaran diferents sistemes d'anàlisi per aconseguir determinar la textura dels anàlegs carnis incloent procediments convencionals i també spacially resolved spectrometry. El treball consistirà d'una part experimental que s'haurà de portar a terme a les instal·lacions de IRTA-Monells.

Orientació a l'estudiant: Coneixements bioquímica, espectroscopia,propietats mecàniques aliments. Treball experimental.


© CBLTIC Campus del Baix Llobregat - UPC