Projectes llegits
GR ENG ALIMENT 2016
Decoloración de mosto de uva mediante resinas de adsorción en continuo: aplicación a nivel industrial (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Elaboración de tofu con alga Ulva ohnoi cultivada Efecto de las condiciones del cultivo en la composición y atributos sensoriales (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Nous Productes a partir de peix blau de proximitat: Estudi de Qualitat (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Estudi preliminar de desenvolupament i viabilitat d'una ratafia comercial (CODINA TORRELLA, IDOIA)
Estudi del polimorfisme genètic de la B-caseïna sobre les propietats fisicoquímiques de formatges (CODINA TORRELLA, IDOIA)
El paper de les coalicions multiactor regionals per a la innovació i la sostenibilitat a la indústria agroalimentària, un cas d'estudi a Catalunya (FERNÁNDEZ GUERRERO, DAVID)
Tendencias en la demanda y la oferta de los restaurantes de Barcelona (GIL ROIG, JOSE MARIA)
Projecte d'Ampliació i trasllat d'un obrador per transformació de fruites i verdures situat en El Prat de Llobregat (HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Análisis de la cadena de la miel y adopción de la tecnología de trazabilidad basada en Blockchain (KALLAS CALOT, ZEIN)
Análisis de la cadena de suministro del higo en Cataluña. Situación actual y perspectivas de futuro (KALLAS CALOT, ZEIN)
Elaboració de galetes amb farina d'insecte ( Tenebrio molitor i Acheta domesticus) : Avaluació de les característiques organolèptiques i acceptació dels consumidors (PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)










