CBL - Campus del Baix Llobregat

Projecte matriculat

Títol: Avaluació dew l'efecte de diferents percentatges de farina d'insectes en les propietats reologiques de pures


Tutor/Cotutor: PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT

Departament: DEAB

Títol: Avaluació dew l'efecte de diferents percentatges de farina d'insectes en les propietats reologiques de pures

Data inici oferta: 26-01-2023      Data finalització oferta: 26-09-2023


Estudis d'assignació del projecte:
    GR ENG ALIMENT 2016

Lloc de realització:
EEABB

Segon tutor (UPC): SEPULCRE SANCHEZ, FRANCISCO LUIS

Paraules clau:
farina d'insecta, pure de patata i pessol, reologia , textua

Descripció del contingut i pla d'activitats:
El treball es basarà en l'ús de farina d'insecte per enriquir pures comercials ( patata i pesol) a nivell proteic i avaluar el seu efecte en les propietats reològiques i texturals.
L'objectiu serà esbrinar quina seria la màxima concentració acceptable de farina d'insecte que es pot addicionar als pures per mantenir unes adequades propietats reològiques i veure la diferencia de comportament entre ells.

Orientació a l'estudiant:
Anàlisis d'aliments, Operacions bàsiques, Química i Bioquímica dels aliments


© CBLTIC Campus del Baix Llobregat - UPC