CBL - Campus del Baix Llobregat

Projecte matriculat

Títol: Caracterització de productes de peix blau congelat comercial i comparativa a mb una nova proposta


Tutor/Cotutor: ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL

Departament: DEAB

Títol: Caracterització de productes de peix blau congelat comercial i comparativa a mb una nova proposta

Data inici oferta: 02-02-2023      Data finalització oferta: 02-10-2023


Estudis d'assignació del projecte:
    GR ENG ALIMENT 2016

Lloc de realització:
EEABB

Paraules clau:
Recubrimients comestibles, ingredients, pigments, antioxidants

Descripció del contingut i pla d'activitats:
En aquest treball final de grau es determinaran les característiques fisic químics de peix blau comercial i s'avaluarà la possibilitat d'altres espècies com a nou producte comercial

Orientació a l'estudiant: Es requereix motivació per treballar al laboratori experimental. Ser una persona metòdica i amb inquietuds per la recerca.
Ha de treballar també amb programari estadístic (Minitab)


© CBLTIC Campus del Baix Llobregat - UPC