CBL - Campus del Baix Llobregat

Projecte matriculat

Títol: Valorització de subproductes de l'horta amb capacitat antioxidant


Tutor/a o Cotutor/a: CODINA TORRELLA, IDOIA

Departament: DEAB

Títol: Valorització de subproductes de l'horta amb capacitat antioxidant

Data inici oferta: 02-02-2024      Data finalització oferta: 02-10-2024


Estudis d'assignació del projecte:
    GR ENG ALIMENT 2016

Lloc de realització:

UPC      Departament/centre: ETSEIB

Segon tutor/a extern: Maria Múñoz Núñez

Paraules clau:
Anàlisis fisicoquímiques, antioxidants, activitat antiradicalària

Descripció del contingut i pla d'activitats:
Aquest treball s'emmarca dins d'un projecte d'investigació, centrat en la valorització de subproductes de l'horta (gènere Brassica), amb capacitat antioxidant, per a la seva introducció a la cadena alimentària. L'objectiu del TFG se centra en la caracterització de la composició nutricional d'aquests subproductes, així com també de les seves propietats antioxidants (contingut total de polifenols, activitat antiradicalària, etc.). Durant el projecte formatiu, la persona involucrada treballarà activament amb la resta d'investigadors del projecte, realitzant diferents tipus d'anàlisis fisicoquímiques, així com també involucrant-se en el disseny d'experiments, anàlisis de dades i avaluació dels resultats obtinguts.

Orientació a l'estudiant: Coneixements en l'àmbit de anàlisis fisicoquímiques/Control de qualitat. Disponibilitat: matins/tardes.


© CBLTIC Campus del Baix Llobregat - UPC