Projectes matriculats
MU TECH4AGRI+FOOD
Optimització de l'extracció de compostos bioactius d'Ulva onhoi mitjançant ultrasons i crioconcentració (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Ús de l'espectroscòpia de l'infraroig proper per determinar la tolerància a la sequera i el contingut en matèria seca en poblacions segregants de tomàquet (CASALS MISSIO, JOAN)
Impacto de la crioconcentración en la recuperación del fósforo de las aguas de drenaje agrícola (HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Estudi de l'ús de la llana com a material per a l'encoixinat del sòl (QUÍLEZ FIGUEROLA, MARCOS)
Estudio de parámetros operacionales de membranas para la producción de agua residual regenerada y su uso en la agricultura (RAMOS QUIROZ, CARLOS ANTONIO)
Isolation of proteins for use in the food industry from microalgae cultures (SEPULCRE SANCHEZ, FRANCISCO LUIS)
Rheological characterization of freeze-dried microalgae for use in the food industry. (SEPULCRE SANCHEZ, FRANCISCO LUIS)
Caracterización de jarabes de glucosa y sacarosa y del procesado de almidón de maíz mediante técnicas espectroscópicas y reológicas. (SEPULCRE SANCHEZ, FRANCISCO LUIS)
Sensorització i control amb un PLC d'un cultiu de bolets a petita escala (SERRANO FINETTI, ERNESTO)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)