CBL - Campus del Baix Llobregat
Go to upc.edu
Hide menu
Show menu
TFG/TFM - Publicació
Projectes matriculats
GR ENG ALIMENT 2016
Disseny i elaboració d'un gelat ric en contingut proteïc per esportistes d'alt nivell
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Desenvolupament i comercialització de melmelada de taronja a partir de l'aprofitament de les pells residuals d'establiments de restauració
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Cal·libració i validació d'un espectrofotòmetre NIR i d'un espectròmetre RMN per la determinació dels paràmetres d'acidesa, peròxids i humitat en el tractament d'olis vegetals
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Valorització de subproductes de l'horta en aplicacions alimentàries
(CODINA TORRELLA, IDOIA)
Percepciones y Conocimientos sobre las Nuevas Proteínas Alimentarias
(GREQUE DE MORAIS, ETIELE)
Proteínas de Microalgas: Extracción, Cuantificación y Análisis por Espectroscopía de Infrarrojo
(GREQUE DE MORAIS, ETIELE)
Projecte constructiu d'un cofre aïllant per la reducció del consum energètic en la zona de recepció del celler COVIDES a Sant Cugat Sesgarrigues
(HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Efecto de la COVID-19 en los hábitos de compra y de consumo: un estudio comparativo entre países
(RAHMANI, DJAMEL)
Estudi de l'efete de l'ús d'aigua regenerada en agricultura en la qualitat del tomàquet
(SANCHEZ SANCHEZ, ELENA)