Projectes matriculats
GR ENG ALIMENT 2016
Disseny i elaboració d'un gelat ric en contingut proteïc per esportistes d'alt nivell (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Desenvolupament i comercialització de melmelada de taronja a partir de l'aprofitament de les pells residuals d'establiments de restauració (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Nous productes a partir de llegums: situació en el mercat i estudi d'acceptació sensorial (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Cal·libració i validació d'un espectrofotòmetre NIR i d'un espectròmetre RMN per la determinació dels paràmetres d'acidesa, peròxids i humitat en el tractament d'olis vegetals (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Noves fonts proteiques per a l'obtenció de productes alimentaris (CODINA TORRELLA, IDOIA)
Valorització de subproductes de l'horta en aplicacions alimentàries (CODINA TORRELLA, IDOIA)
Percepciones y Conocimientos sobre las Nuevas Proteínas Alimentarias (GREQUE DE MORAIS, ETIELE)
Proteínas de Microalgas: Extracción, Cuantificación y Análisis por Espectroscopía de Infrarrojo (GREQUE DE MORAIS, ETIELE)
Projecte constructiu d'un cofre aïllant per la reducció del consum energètic en la zona de recepció del celler COVIDES a Sant Cugat Sesgarrigues (HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Efecto de la COVID-19 en los hábitos de compra y de consumo: un estudio comparativo entre países (RAHMANI, DJAMEL)
Estrategias de comunicación de riesgos y beneficios del consumo de pescado (RAHMANI, DJAMEL)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)
![](/img/vinyeta.gif)