CBL - Campus del Baix Llobregat
Go to upc.edu
Hide menu
Show menu
TFG/TFM - Publicació
Projectes matriculats
GR ENG ALIMENT 2016
Nous productes a partir de llegums: estudi d'acceptació sensorial
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Optimitació de processos en una planta de producció de plats preparats
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Robòtica a la Industria alimentària: Aplicació de la visió artificial per mapejat de superfícies i interacció amb la programació de robots
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Cal·libració i validació d'un espectrofotòmetre NIR i d'un espectròmetre RMN per la determinació dels paràmetres d'acidesa, peròxids i humitat en el tractament d'olis vegetals
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Valorització de subproductes de l'horta amb capacitat antioxidant
(CODINA TORRELLA, IDOIA)
Optimització de la producció d'un cultiu iniciador
(CODINA TORRELLA, IDOIA)
Noves fonts proteiques per a l'obtenció de productes alimentaris
(CODINA TORRELLA, IDOIA)
Projecte d'ampliació d'una indústria de gelats artesans situada a Aiguaviva (Girona)
(HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Millores tecnológiques al celler de la Cooperativa Vinícola del Penedès (COVIDES)
(HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Percepción de los consumidores sobre nuevos alimentos: gnocchi a base de legumbres
(LÓPEZ MAS, LAURA)
Efecto de la COVID-19 en los hábitos de compra y de consumo: un estudio comparativo entre países
(RAHMANI, DJAMEL)
Tendencias en los comportamientos de compra y de consumo de alimentos en Cataluña
(RAHMANI, DJAMEL)
Estrategias de comunicación de riesgos y beneficios del consumo de pescado
(RAHMANI, DJAMEL)