Projectes matriculats
GR ENG ALIMENT 2016
Desenvolupament i comercialització de melmelada de taronja a partir de l'aprofitament de les pells residuals d'establiments de restauració (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Estudi de les propietats i condicions de procés de l'elaboració de caramel dur per valorar la seva vida util a condicions ambientals en un entorn de canvi climàtic (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Implementación de KPI y control de ratios productivos en una industria alimentaria (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Estudi de la substitució de greix de palma en cremes de cacau: reologia i caraccterístiques sensorials (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Pla de traçabilitat de preparats de fruita ecològics d'una industria elaboradora de productes derivats de fruita (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Diseño de un sistema APPCC en una pescadería del Mercado de La Marina, Barcelona (CENDRA GASCON, MARIA DEL MAR)
Avaluació d'antioxidants obtinguts a partir de subproductes del camp per aplicacions alimentàries (CODINA TORRELLA, IDOIA)
Análisis de la rentabilidad de los cultivos ecológicos y convencionales en Cataluña (GIL ROIG, JOSE MARIA)
Formulación de galletas con biomasa de microalgas ricas en proteínas (GREQUE DE MORAIS, ETIELE)
Projecte bàsic de valorització de subproductes carnis per potenciar la economia circular (HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Proyecto de instalación de una industria de manipulación y envasado de productos frutículas de 30000 T/año de capacida situada en TM de Santander (HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Analizando los vínculos entre políticas para la colaboración multiactor en el sector agroalimentario: El caso de las modalidades de redacción y ejecución de Grupos Operativos en Catalunya (KALLAS CALOT, ZEIN)
Grupos operativos: un análisis de su impacto en el desarrollo de la economía agroalimentaria en zonas rurales (KALLAS CALOT, ZEIN)
Caracterització d'un sistema de mesura d'humitat del sòl (LLOP CASAMADA, JORDI)
Posada apunt d'un protocol de rentat de l'alga Ulva ohnoi per augmentar el rendiment en el seu processat i proposta d'alternatives d'ús de l'aigua de rentat (MASALO LLORA, INGRID)
Els factors influents sobre la generació del malbaratament alimentari en les llars (RAHMANI, DJAMEL)
L'autoregulació, una solució en front les Pràctiques Comercials Deslleials (PCD) al llarg de la cadena alimentària catalana? (RAHMANI, DJAMEL)
Caracterización del consumidor que apuesta por la innovación tecnológica con el fin de reducir el desperdicio de alimentos (RAHMANI, DJAMEL)
Característiques clau i estratègies d'implementació d'intervencions per augmentar l'adherència a la dieta mediterrània en la població infantil i adulta a Catalunya (RAHMANI, DJAMEL)
Consumo de bebidas gaseosas y sus efectos sobre la salud: Un análisis de los factores que influyen en las decisiones y su relación con el conocimiento (RAHMANI, DJAMEL)
Estudio del comportamiento turbulento del aire producido por un dron con fines agrícolas (SALCEDO CIDONCHA, RAMON)
Estudi de l'efete de l'ús d'aigua regenerada en agricultura en la qualitat del tomàquet (SANCHEZ SANCHEZ, ELENA)
Valorització de subproductes de la indústria agroalimentària amb activitat antioxidant per aplicacions alimentàries (SANCHEZ SANCHEZ, ELENA)






















