Projectes matriculats
GR ENG ALIMENT 2016
Extracció asistida amb ultrasons de components bioactius en alga Ulva Onhoi (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Biofilms a partir d'Opuntia ficus-indica: aplicació en postcollita (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Decoloración de mosto de uva mediante resinas de adsorción en continuo: aplicación a nivel industrial (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Nous ingredients alimentaris a partir de l'alga 'Ulva ohnoi': influència dels processos de conservació en la seva composició (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Aplicació d'extractes naturals en cremes i farcits de passtisseria per allargar la seva vida útil (ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Estudi preliminar de desenvolupament i viabilitat d'una ratafia comercial (CODINA TORRELLA, IDOIA)
Estudi del polimorfisme genètic de la B-caseïna sobre les propietats fisicoquímiques de formatges (CODINA TORRELLA, IDOIA)
El paper de les coalicions multiactor regionals per a la innovació i la sostenibilitat a la indústria agroalimentària, un cas d'estudi a Catalunya (FERNÁNDEZ GUERRERO, DAVID)
Tendencias en la demanda y la oferta de los restaurantes de Barcelona (GIL ROIG, JOSE MARIA)
Estudio economico y viabilidad sobre etiquetas inteligentes para la industria alimetaria. (GIL ROIG, JOSE MARIA)
Projecte d'Ampliació i trasllat d'un obrador per transformació de fruites i verdures situat en El Prat de Llobregat (HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Estudi de viabilitat d'un celler al penedès de 2000 hl (IRANZO IRANZO, FRANCISCO)
Análisis de la cadena de la miel y adopción de la tecnología de trazabilidad basada en Blockchain (KALLAS CALOT, ZEIN)
Análisis debla cadena de suministro del higo en Cataluña. Situación actual y perspectivas de futuro (KALLAS CALOT, ZEIN)
Elaboració de galetes amb farina d'insecte ( Tenebrio molitor i Acheta domesticus) : Avaluació de les característiques organolèptiques i acceptació dels consumidors (PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)
Avaluació dew l'efecte de diferents percentatges de farina d'insectes en les propietats reologiques de pures (PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)















