CBL - Campus del Baix Llobregat

Projecte matriculat

Títol: Valorització de subproductes de la indústria agroalimentària amb activitat antioxidant per aplicacions alimentàries


Tutor/a o Cotutor/a: SANCHEZ SANCHEZ, ELENA

Departament: DEAB

Títol: Valorització de subproductes de la indústria agroalimentària amb activitat antioxidant per aplicacions alimentàries

Data inici oferta: 30-01-2025      Data finalització oferta: 30-09-2025


Estudis d'assignació del projecte:
    GR ENG ALIMENT 2016

Lloc de realització:
EEABB

Segon tutor/a (UPC): CODINA TORRELLA, IDOIA

Paraules clau:
Valorització subproductes, antioxidants, activitat antiradicalària, emulsions

Descripció del contingut i pla d'activitats:
Aquest treball es centrarà en la valorització d'un subproducte de la indústria agroalimentària, per a la possible obtenció d'ingredients amb potencial antioxidant per aplicacions alimentàries. El treball inclourà l'estudi de les dades resultants de la caracterització d'aquests subproductes (fisicoquímica, nutricional) i també de l'optimització de l'extracció dels compostos antioxidants d'interès. També es contempla la realització d'una cerca bibliogràfica i realització d'un estudi de mercat, referent a la temàtica en qüestió.

Orientació a l'estudiant: Coneixements mínims de bioquímica, química i tecnologia d'aliments. Disposició per a treballar al laboratori analític, en torn de matí principalment. La part pràctica del treball es realitzarà íntegrament a la UPC.


© CBLTIC Campus del Baix Llobregat - UPC