Títol: Desenvolupament i comercialització de melmelada de taronja a partir de l'aprofitament de les pells residuals d'establiments de restauració
Tutor/a o Cotutor/a: ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL
Departament: DEAB
Títol:
Desenvolupament i comercialització de melmelada de taronja a partir de l'aprofitament de les pells residuals d'establiments de restauració
Data inici oferta:
18-07-2024
Data finalització oferta:
18-03-2025
Estudis d'assignació del projecte:
GR ENG ALIMENT 2016
Lloc de realització: EEABB
Paraules clau:
Malbaratament, HoRECA Comerç de proximitat, economia circular
Descripció del contingut i pla d'activitats:
En aquest treball es vol estudiar el reaprofitament d'un residu produït en els establiments de restauració que produeixen suc de taronja a partir de taromges senceres per produïr un producte alimentari com la melmelada.
L'abast del treball abarca l'estudi previ dels fluxes de la generació del residu i la seva transformació; el disseny de producte de la melmelada; estudi de costos i mercat i la legalització del procés per la seva comercialització
Orientació a l'estudiant:
Aquest treball s'orgeix per la inciativa personal d'una estudiant que vol desenvolupar aquest projecte com a primera etapa per empendre a nivell empresarial-