Paraules clau:
Subproducte carni, valorització, economia circular
Descripció del contingut i pla d'activitats:
El tema del TFG consistiria a realitzar el projecte d'una planta de tractament de subproductes de mida petita (que càpiga a un tràiler de camió), per poder transportar-los i arribar a ramaders petits. La planta de subproductes desenvolupada al TFG seria complementària als escorxadors de mida petita (portàtils) que ja existeixen en el mercat.
El TFG s'estructura com un projecte clàssic:
- Memòria i annexos
- Plànols
- Pressupost
La novetat del TFG és que es dissenya una planta de tractament de subproductes càrnics, de mida petita, en línia amb els escorxadors portàtils que ja s'utilitzen per explotacions petites.
Orientació a l'estudiant:
Alumne grau alimentari, havent cursat les assignatures següents:
- disseny indùstries alimentàries
- taller d'enginyeria
Horari d'atenció a estudiants i dades de contacte per a l'assignació del projecte:
Contacte per correu electrónic. eduard.hernandez@upc.edu