CBL - Campus del Baix Llobregat

Projecte matriculat

Títol: Projecte bàsic de valorització de subproductes carnis per potenciar la economia circular


Tutor/a o Cotutor/a: HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD

Departament: DEAB

Títol: Projecte bàsic de valorització de subproductes carnis per potenciar la economia circular

Data inici oferta: 10-09-2024      Data finalització oferta: 10-04-2025


Estudis d'assignació del projecte:
    GR ENG ALIMENT 2016

Lloc de realització:


En empresa (cal signar un conveni de cooperació)

        Tutor/a Extern: Màxim Munté Borrull
        Institució/Empresa: M2 AMBIENT SOLUTIONS

Segon tutor/a (UPC): IRANZO IRANZO, FRANCISCO

Paraules clau:
Subproducte carni, valorització, economia circular

Descripció del contingut i pla d'activitats:
El tema del TFG consistiria a realitzar el projecte d'una planta de tractament de subproductes de mida petita (que càpiga a un tràiler de camió), per poder transportar-los i arribar a ramaders petits. La planta de subproductes desenvolupada al TFG seria complementària als escorxadors de mida petita (portàtils) que ja existeixen en el mercat.
El TFG s'estructura com un projecte clàssic:
- Memòria i annexos
- Plànols
- Pressupost
La novetat del TFG és que es dissenya una planta de tractament de subproductes càrnics, de mida petita, en línia amb els escorxadors portàtils que ja s'utilitzen per explotacions petites.

Orientació a l'estudiant: Alumne grau alimentari, havent cursat les assignatures següents:
- disseny indùstries alimentàries
- taller d'enginyeria

Horari d'atenció a estudiants i dades de contacte per a l'assignació del projecte:
Contacte per correu electrónic. eduard.hernandez@upc.edu


© CBLTIC Campus del Baix Llobregat - UPC