CBL - Campus del Baix Llobregat

Projecte matriculat

Títol: Avaluació d'antioxidants obtinguts a partir de subproductes del camp per aplicacions alimentàries


Tutor/a o Cotutor/a: CODINA TORRELLA, IDOIA

Departament: DEAB

Títol: Avaluació d'antioxidants obtinguts a partir de subproductes del camp per aplicacions alimentàries

Data inici oferta: 30-01-2025      Data finalització oferta: 30-09-2025


Estudis d'assignació del projecte:
    GR ENG ALIMENT 2016

Lloc de realització:

UPC      Departament/centre: ETSEIB

Segon tutor/a (UPC): MUÑOZ NÚÑEZ, MARIA

Paraules clau:
Anàlisis fisicoquímiques, antioxidants, activitat antiradicalària, valorització subproductes

Descripció del contingut i pla d'activitats:
Aquest treball es basarà en l'estudi de les propietats antioxidants d'un subproducte obtingut del camp. Entre d'altres, l'estudiant/a caracteritzarà el subproducte en qüestió (fisicoquímicament, nutricionalment) i també optimitzarà el procés d'extracció dels antioxidants presents. Posteriorment, aquests s'aplicaran a emulsions alimentàries, i se n'avaluarà l'estabilitat oxidativa en el temps. També, es contempla realitzar una cerca bibliogràfica de la temàtica en qüestió.

Orientació a l'estudiant: Disponibilitat de matins/tardes. Coneixements mínims de química, tecnologia d'aliments. El treball de laboratori es realitzarà íntegrament a ETSEIB.


© CBLTIC Campus del Baix Llobregat - UPC