CBL - Campus del Baix Llobregat

Projecte matriculat

Títol: Noves fonts proteiques per a l'obtenció de productes alimentaris


Tutor/a o Cotutor/a: CODINA TORRELLA, IDOIA

Departament: DEAB

Títol: Noves fonts proteiques per a l'obtenció de productes alimentaris

Data inici oferta: 02-02-2024      Data finalització oferta: 02-10-2024


Estudis d'assignació del projecte:
    GR ENG ALIMENT 2016

Lloc de realització:

UPC      Departament/centre: ETSEIB

Segon tutor/a extern: Juliana Villasante Dueñas

Paraules clau:
Proteïna d'insecte, capacitat antioxidant,

Descripció del contingut i pla d'activitats:
Aquest treball s'emmarca en un projecte d'investigació vigent, centrat en la utilització de "noves" fonts proteiques per a la formulació de productes alimentosos. Es treballarà amb farina d'insecte. El treball comprendrà la caracterització de la farina, possible millora de les seves característiques nutricionals, i avaluació de les seves propietats (capacitat antioxidant). També, es contempla realitzar l'aplicació d'aquest possible ingredient a alguna formulació alimentària, realitzant l'avaluació fisicoquímica del producte obtingut. El treball comportarà la realització d'anàlisis fisicoquímiques i microbiològiques, anàlisis i gestió de dades, i també, dels resultats obtinguts.

Orientació a l'estudiant: Anàlisis fisicoquímiques/Control de Qualitat
Disponibilitat matins/tardes.


© CBLTIC Campus del Baix Llobregat - UPC