Títol: Robòtica a la Industria alimentària: Aplicació de la visió artificial per mapejat de superfícies i interacció amb la programació de robots
Tutor/a o Cotutor/a: ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL
Departament: DEAB
Títol:
Robòtica a la Industria alimentària: Aplicació de la visió artificial per mapejat de superfícies i interacció amb la programació de robots
Data inici oferta:
05-03-2024
Data finalització oferta:
05-11-2024
Estudis d'assignació del projecte:
GR ENG ALIMENT 2016
Lloc de realització:
En empresa
(cal signar un conveni de cooperació)
Tutor/a Extern:
Mikel Gomis Zabala
Institució/Empresa:
RADAR PROCESS SL
Paraules clau:
Robots, Visió artifical, Aliments en Pols, Farina
Descripció del contingut i pla d'activitats:
Aquest treball final de grau es realitza en el marc d'un conveni de pràctiques lligat a TFG on es vol validar la utilització de robots en la recollida de productes alimentaris de mida de partícula inferior a 1 mm. El treball comportarà proves experimentals i de programació.
Orientació a l'estudiant:
Persona metòdica i amb capacitat de treball en equip