CBL - Campus del Baix Llobregat

Projecte matriculat

Títol: Disseny i elaboració d'un gelat ric en contingut proteïc per esportistes d'alt nivell


Tutor/a o Cotutor/a: ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL

Departament: DEAB

Títol: Disseny i elaboració d'un gelat ric en contingut proteïc per esportistes d'alt nivell

Data inici oferta: 18-07-2024      Data finalització oferta: 18-03-2025


Estudis d'assignació del projecte:
    GR ENG ALIMENT 2016

Lloc de realització:
EEABB

Paraules clau:
Aliments enriquits, noves fonts de proteïna, alimentació personalitzada,

Descripció del contingut i pla d'activitats:
Aquest treball surt de la inciativa d'un estudiant vinculat a una industria de producció de gelats.
En aquest treball s'abordarà un estudi de mercat a nivell global per analitzar els productes d'aquesta categoria comercialitzat i identificar els porcentatges de proteïna, aminoàcids i ingredients emprats en l'elaboració.
A partir d'aquestes dades es planteja fer un disseny de producte i proves prototip.

Orientació a l'estudiant: Treball que es realitzarà en col·laboració amb l'empresa vinculada de l'estudiant


© CBLTIC Campus del Baix Llobregat - UPC