Títol: Disseny i elaboració d'un gelat ric en contingut proteïc per esportistes d'alt nivell
Tutor/a o Cotutor/a: ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL
Departament: DEAB
Títol:
Disseny i elaboració d'un gelat ric en contingut proteïc per esportistes d'alt nivell
Data inici oferta:
18-07-2024
Data finalització oferta:
18-03-2025
Estudis d'assignació del projecte:
GR ENG ALIMENT 2016
Lloc de realització: EEABB
Paraules clau:
Aliments enriquits, noves fonts de proteïna, alimentació personalitzada,
Descripció del contingut i pla d'activitats:
Aquest treball surt de la inciativa d'un estudiant vinculat a una industria de producció de gelats.
En aquest treball s'abordarà un estudi de mercat a nivell global per analitzar els productes d'aquesta categoria comercialitzat i identificar els porcentatges de proteïna, aminoàcids i ingredients emprats en l'elaboració.
A partir d'aquestes dades es planteja fer un disseny de producte i proves prototip.
Orientació a l'estudiant:
Treball que es realitzarà en col·laboració amb l'empresa vinculada de l'estudiant