CBL - Campus del Baix Llobregat
Go to upc.edu
Hide menu
Show menu
TFG/TFM - Publicació
Projectes llegits
GR ENG ALIMENT 2016
Canvia el quadrimestre:
2023-1
2022-2
2022-1
2021-2
2021-1
2020-2
2020-1
2019-2
2019-1
2018-2
2018-1
2017-2
2017-1
2016-2
2016-1
Estudi de l'origen del ginebró en la qualitat del destil·lat
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Disseny d'anàlegs de productes d'origen animal a partir de fonts vegetals
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Nous ingredients alimentaris a partir de l'alga 'Ulva ohnoi': influència dels processos de conservació en la seva composició
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Aplicació d'extractes naturals en cremes i farcits de passtisseria per allargar la seva vida útil
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Potencial de la crioconcentració en bloc asistida per centrifugació aplicada al suero de llet
(HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Projecte d'adequació i distribució de nau industrial per elaboració de solucions gastronòmiques
(HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
IMPLANTACIÓ D'UN SISTEMA APPCC A UNA EMPRESA DE TRACTAMENT DE SUBPRODUCTES ANIMALS NO DESTINATS AL CONSUM HUMÀ.
(IRANZO IRANZO, FRANCISCO)
Análisis del comportamiento de los consumidores hacia el consumo de tomate e higo en Catalunya como dos casos de estudio
(KALLAS CALOT, ZEIN)
Implementacio d'un sistema de lean menagement en la produccio de productes sense gluten
(PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)
MEJORA CONTINUA EN EL OBRADOR DE LA EMPRESA AMEZTOI ANAIAK
(PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)