CBL - Campus del Baix Llobregat
Go to upc.edu
Hide menu
Show menu
TFG/TFM - Publicació
Projectes llegits
GR ENG ALIMENT 2016
Canvia el quadrimestre:
2023-2
2023-1
2022-2
2022-1
2021-2
2021-1
2020-2
2020-1
2019-2
2019-1
2018-2
2018-1
2017-2
2017-1
2016-2
2016-1
Decoloración de mosto de uva mediante resinas de adsorción en continuo: aplicación a nivel industrial
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Elaboración de tofu con alga Ulva ohnoi cultivada Efecto de las condiciones del cultivo en la composición y atributos sensoriales
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Nous Productes a partir de peix blau de proximitat: Estudi de Qualitat
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Estudi preliminar de desenvolupament i viabilitat d'una ratafia comercial
(CODINA TORRELLA, IDOIA)
Estudi del polimorfisme genètic de la B-caseïna sobre les propietats fisicoquímiques de formatges
(CODINA TORRELLA, IDOIA)
El paper de les coalicions multiactor regionals per a la innovació i la sostenibilitat a la indústria agroalimentària, un cas d'estudi a Catalunya
(FERNÁNDEZ GUERRERO, DAVID)
Tendencias en la demanda y la oferta de los restaurantes de Barcelona
(GIL ROIG, JOSE MARIA)
Projecte d'Ampliació i trasllat d'un obrador per transformació de fruites i verdures situat en El Prat de Llobregat
(HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Análisis de la cadena de la miel y adopción de la tecnología de trazabilidad basada en Blockchain
(KALLAS CALOT, ZEIN)
Análisis de la cadena de suministro del higo en Cataluña. Situación actual y perspectivas de futuro
(KALLAS CALOT, ZEIN)
Elaboració de galetes amb farina d'insecte ( Tenebrio molitor i Acheta domesticus) : Avaluació de les característiques organolèptiques i acceptació dels consumidors
(PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)