CBL - Campus del Baix Llobregat
Go to upc.edu
Hide menu
Show menu
TFG/TFM - Publicació
Projectes llegits
GR ENG ALIMENT 2016
Canvia el quadrimestre:
2023-1
2022-2
2022-1
2021-2
2021-1
2020-2
2020-1
2019-2
2019-1
2018-2
2018-1
2017-2
2017-1
2016-2
2016-1
Desenvolupament d'un prototip d'envàs termosellable a partir de Paper de Pedra (R) per alimentació
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Anàlisis d'extractes de plantes medicinals amb cromatografia de capa fina i espectrofotometria
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
ESTUDIO DEL EFECTO DE LA PRESENCIA DE NEMATODOS EN EL SUELO Y EL USO DE INJERTO EN LA COMPOSICIÓN NUTRICIONAL DEL MELÓN CANTALOUP
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Aplicació d'alginats com a agent gelificant en aliments
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Aplicación de absorbentes de etileno a escala doméstica: Estudio de la vida útil y calidad de frutas y verduras frescas
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Estudi de la capacitat antioxidant i el contingut d’àcid ascòrbic en pebrots (Capsicum annuum L.)
(ACHAERANDIO PUENTE, MARIA ISABEL)
Estudi de l'efecte de diferents paràmetres en l'etapa de maceració de la cervesa
(COLL AUSIO, MARIA TERESA)
Reformulació d'una pasta fresca sense productes lactis
(GORDUN QUILES, ELENA)
:PROYECTO DE DISTRIBUCIÓN Y DISEÑO DE INSTALACIONES BÁSICAS DE UNA PLANTA CERVECERA CON UNA CAPACIDAD DE 1000 L/DÍA UBICADA EN QUERALBS (GERONA)
(HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
Crioconcentración al vacío de tres tipos de suero de leche de vaca
(HERNANDEZ YAÑEZ, EDUARD)
AVANTPROJECTE D’UNA PLANTA D’EXTRACCIÓ D’OLI DE GIRA-SOL AMB CAPACITAT DE PRODUCCIÓ 91 KG/H A LA PROVÍNCIA DEL ZAIRE (ANGOLA)
(IRANZO IRANZO, FRANCISCO)
desarrollo de un zumo de verduras cold press destinado al consumidor infantil (niños 7 - 10 años)
(KALLAS CALOT, ZEIN)
Aplicativos y ventajas de la blockchain en la industria alimentaria
(KALLAS CALOT, ZEIN)
DISEÑO E IMPLANTACIÓN DE UN SISTEMA DE GESTIÓN DE PROYECTOS DE I+D+i EN LA EMPRESA AVES NOBLES Y DERIVADOS S.L, DE ACUERDO A LA NORMATIVA UNE 166.002
(KALLAS CALOT, ZEIN)
Impacto de la COVID-19 sobre el comportamiento de compra y de consumo del consumidor en Cataluña
(KALLAS CALOT, ZEIN)
FORMULACIÓ I CARACTERITZACIÓ DE LES PROPIETATS MECÀNIQUES DE L¿HUMMUS
(PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)
Revalorització dels residus d'una Indústria de begudes.
(PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)
El paper de la soia en la industria alimentària
(PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)
Estudi analític i organoleptic de diferents varietats de magrana d'origen espanyol
(PUJOLA CUNILL, MONTSERRAT)
Quantifiquem les minves de productes pesquers en un mercat central per lluitar contra el malbaratament
(REIG PUIG, LOURDES)
Delimitant l’àmbit de economia blava a Catalunya. El cas del Garraf.
(REIG PUIG, LOURDES)